Zakaj izbratl  ​​
  JS Safaris ?    

<img src="image.png" alt="leon hough">
JS Safaris se nahaja v provinci  Eastern Cape v Južni Afriki. Leon Hough je zastopnik in glavni vodič pri JS Safaris. Njegova strast je življenje v naravi, delo z ljudmi in lov. Leon je bivši policist, ki je sledil svojim sanjam in postal lastnik JS Safaris. S svojo skupino izbranih najboljših in izkušenih vodnikov Vam zagotavljamo trofeje najvišje kvalitete.

 Z različnimi cenovno ugodnimi luksuznimi lovskimi domovi, ki so na voljo, nudimo prilagojen safari lov, ki je nastavljen potrebam naročnika. Ponujamo družinsko usmerjene safarije, ki zdržujejo lov, ribarjenje, foto safari v Nacionalnem parku in privatnih rezervatih vzdolž Garden Route. Uživajte v ribolovu globokih morij, ki se začne v pristanišču Elizabeth ali Alfred's Royal Marina.

Naš moto je ''LE NAJBOLJŠE JE DOVOLJ DOBRO'', ki pa ni le način mišljenja, pač pa filozofija življenja, ki ga živimo.
Z več kot 200,000 hektarji pristnih lovskih območij JS Safaris ponuja svojim lovcem najkvalitetnejše trofeje skozi vso leto. Specializirani smo za lov s puško in lov z lokom, ponujamo pa tudi lov na divje race in gosi. Lovno koncesijo imamo po celotnem območju Južne Afrike.

Ne glede na to, ali vam je všeč lov v  Mopanskem  gozdu na severu, planjavah zelenih trav Freestate-a, po peščenih sipinah Kalaharija, v polsušnemu  Karoo-ju ali v dolini Bushveld na East Cape-u, vsepovsod imamo razkošne koče z vsem udobjem, kjer poskrbimo za Vas in Vaše družine. Ni važno, ali lovite visoko divjad ali nevarno (dangerous game), JS Safaris poskrbi za varen in prijateljski safari ter lov poln doživetij. Ne zagotavljamo samo divjadi najvišje kakovosti, temveč tudi nepozaben lov. Z več kot 20 letnimi izkušnjami in predanostjo ekipe profesionalnih lovcev in sledilcev ni razloga, da ne izberete safarij lova z JS SAFARIS.
  
<img src="image.png" alt="leon with kudu trophy">
<img src="image.png" alt="leon with impala trophy">
SPOZNAJTE NAŠO EKIPO

VESELIMO SE DRUŽENJA, DOŽIVETIJ IN LOVA Z VAMI
  

<img src="image.png" alt="warthog hunts with js safaris">
<img src="image.png" alt="client with RW kudu bull trophy">
<img src="image.png" alt="client with Rhino shot with rifle">
<img src="image.png" alt="Buffalo bull shot with rifle">
<img src="image.png" alt="warthog hunts with js safaris">
<img src="image.png" alt="client with Elephant bull shot with rifle">
<img src="image.png" alt="client with white springbuckshot with rifle">
<img src="image.png" alt="scimitar horned oryx with js safaris">
<img src="image.png" alt="leon and client with lion male">